Přístroj na měření přilnavosti povrchů - PosiTest-AT-A

Přístroj na měření přilnavosti povrchů - PosiTest-AT-APro měření přilnavosti nátěru na kovech, dřevu, betonu a dalších podkladech s revoluční metodou automatického zarovnání. PosiTest je přenosný – nepotřebuje externí napájení – ideální pro venkovní a laboratorní příslušenství. Indikátor přilnavosti, který umožnuje obsluze jednoduše kontrolovat, nastavit vše potřebné vzhledem k mezinárodním normám. Jednoduchá obsluha všech (velikost panenky apod.) veličin pomocí dotykových tlačítek.

Nejsou potřeba žádné konverzní tabulky, přístroj automaticky přepočítá dle zvolené zkušební panenky. Levné jednoúčelové testovací panenky pro permanentní uložení testů. Každá sada obsahuje vše potřebné pro testování. Přístroj se vyznačuje vysokou odolností –  prachotěsný, vodotěsný, nárazuvzdorný, splňuje normu IP65.

Je použitelný v jakékoliv pozici a má gumový ochranný obal. Hydraulický systém je kalibrován a certifikován na přesnost +/- 1 % použitím NIST. Automatické zarovnání zkušebních panenek zajistí přesné měření na hladkém a nerovném podkladu. Má vysoce přesný průmyslový tlakový senzor pro zajištění dlouhodobé přesnosti. Interní paměť ukládá maximální tlak odtažení, doba testování a velikost panenky. Volitelný Program PosiTest pro stahování dat z přístroje. 10, 14, 20 a 50 mm testovací panenky pro velký rozsah testovacích možností. LCD displej zobrazuje hodnotu tlaku jak v Mpa tak psi.

Elektronicky řízená hydraulická pumpa automaticky aplikuje zvolený tlak odtažení a uživatelem nastavenou rychlost tahu Velmi jednoduché testování pomocí jednoho tlačítka, již není zapotřebí žádné ruční zatěžování pumpováním, točením klikou apod. Uživatelem nastavitelná rychlost tahu splňuje přizpůsobení pro veškeré mezinárodní normy pro testování kovů, dřeva a betonu. Na jedno nabití přístroj zvládne 200x měření. V případě napojení na dodaný univerzální napájecí adaptér je přístroj schopen měřit nepřetržitě.

Technické parametry:

Přesnost
+/- 1 % v celém rozsahu
Rozlišení
0.01Mpa (1psi)
Síla adheze
0-20 Mpa (0 – 3000psi)
Váha
6 kg
Rozměry
43x33x15 cm